Начало / Правила на вилата

Правила на вилата

Добре дошли!

Уважаеми гости, Добре дошли във вила Релакс. Бихме искали да Ви запознаем с правилата на нашата вила . Те са създадени, така че да гарантират вашата безопасност и комфортната Ви почивка. По време на престоя си, моля пазете околната среда, бъдете разумни с използването на водните ресурси и електричество. Моля пазете градината, както бихте направили с Вашата. Моля поддържайте къщата чиста, както правите с Вашия дом. Моля грижете се за мебелите във вилата. По време на Вашия престой, тя е Ваша.

Резервации, Плащане и Анулиране

Стандартните цени, включително всички промоционални политики, се публикуват на платформите за резервации, с които работим. Информация може да получите и от нашия уебсайт и при запитване. В случай, че се свържете директно със собствениците, резервацията Ви е гарантирана с депозит, равен на 50% от общата сума за престоя Ви. Останалите 50% се заплащат при настаняване. В случай на неизвършено плащане от ваша страна 3 дни след резервацията,тя се анулира.

Настаняване и Освобождаване

Настаняването става след 14 часа. Освобождаването става в 11 часа. В отделни случаи по-ранно настаняване е възможно и в случай, че бъде потвърдено от вила Релакс, не подлежи на допълнително заплащане.

Късно освобождаване на къщата може да бъде предоставено, след потвърждение от нас.

Допълнителните легла в стаите са разтегателен единичен диван (подходящ за деца). Ще направим всичко възможно да удовлетворим Вашите специални изисквания, но молим за Вашето разбиране, в случай, че не може да го гарантираме.

Забравените вещи, се изпращат на посочен от гостите адрес за тяхна сметка.

Поверителност на Вашите лични данни

Следвайки националното законодателство, като собственици ние сме задължени, да събираме Ваши лични данни при настаняване. Всички събрани лични данни са поверителна и при никакви обстоятелства няма да бъдат разпространявани и/или използвани от нас и/или предоставяни на трети страни, освен на държавни институции и то само ако имат правно основание за това.

Щети или загуби

Вила Релакс е създадена с много любов, по индивидуален проект, за да предложи на нашите гости комфорт, лукс и чувство за уникалност. Всички щети или загуби по време на наемния период, са отговорност на гостите. В случай на прекомерни или неприемливи загуби или повреди по всяко време през наетия период, собственикът може да изиска от гостите и техните съпътстващи лица, включително и допълнителните посетители да освободят вилата незабавно, без право на обезщетение или възстановяване на платената сума.

Вътрешен ред

Не се допуска пушене в нито едно от закритите помещения на къщата. Това включва наргиле, пури, цигари и всякакви димящи лично приготвени или фабрични устройства. За Ваше удобство на всички тераси и общи зони на открито има поставени пепелници. Моля, не забравяйте да поставяте използваните материали след пушене в пепелниците.

Незаконни или неморални дейности- хазарт, проституция, употреба на наркотици, притежание или употреба на пиротехнически средства, притежание или употреба на огнестрелни и други оръжия – са абсолютно забранени!

При напускане на туристическия обект, гостите са длъжни да го оставят в състояние, в което са го заварили при настаняването си. Гостите на вилата носят материална (финансова) отговорност за повредено и/или изгубено имущество. Нанесените щети и/или липси върху собствеността на къщата се заплащат при напускане.

Наслаждавайте се на уюта на релакс зоната, но моля да се съобразявате се с основните правила по-долу. Преди използването на джакузито се изкъпете. Моля, не пушете в джакузито и Релакс зоната. Използването на хавлиени кърпи за сауната и шезлонгите е задължително. Подсигурили сме ги за вас. Моля, не използвайте чехли в сауната. Това касае Вашата хигиена и здраве. Моля, не носете храна и напитки в релакс зоната.

Във вилата не се допускат домашни любимци.

Приятен престой!